10 legjobb

A 10 legjobb dolog bármilyen témában

Egzotikus gyümölcsök – A 10 legfurább, legkülönlegesebb
Egzotikus gyümölcsök – A 10 legfurább, legkülönlegesebb

egzotikus_gyumolcsok_a_10_legfurabb_legkulonlegesebb.jpg

 

Egzotikus gyümölcsök – A 10 legfurább, legkülönlegesebb egzotikus gyümölcs kiválasztása nem is lehet más, mint szubjektív. A választék elképesztő, és több szempont is figyelembe vehető. Itt főként a szokatlan külsőt vettem figyelembe. De ugyanúgy, mint a furcsa állatok esetén, akár több ilyen toplista is lehetne, más-más gyümölcsökkel.

 

 

A 10 legfurább, legkülönlegesebb egzotikus gyümölcs a világon

 

Durián

 

A d ...

10 legnagyobb állat a Földön, a legnagyobb állatok a világon
10 legnagyobb állat a Földön, a legnagyobb állatok a világon

10_legnagyobb_allat_a_foldon_a_legnagyobb_allatok_a_vilagon.jpg

 

10 legnagyobb állat a Földön, a legnagyobb állatok a világon, de nem egy abszolút toplista. Arra törekedtem, hogy több helyről és több típusból legyen, mivel egyébként az első tízet tengeri lények, főleg bálnák foglalnák el. Tehát a méretükben csúcsot elérő óceáni, szárazföldi, valamint emlős, hal, hüllő és madár fajok rekordereit mutatom be.

 

 

Legnagyobb állatok a tengerben, óceánban

 

A legnagyobb állat a vízben – A ...

Tudományos játékok gyerekeknek, fiúknak, a legjobbak
Tudományos játékok gyerekeknek, fiúknak, a legjobbak

tudomanyos_jatekok_gyerekeknek_fiuknak_a_legjobbak.jpg

 

A tudományos játékok olyan interaktív digitális vagy analóg játékok, amelyeket a tudományos témák, koncepciók vagy elvek tanítására vagy megerősítésére terveztek. Ezek a játékok különböző tudományágakban működhetnek, például fizikában, biológiában, kémiai, matematikában vagy más természettudományokban. Az alábbiakban bemutatok néhány típust és példát a tudományos játékokról, valamint azt, hogy hogyan működnek:

 

 

...

A 10 legjobb technológiai fejlesztés a 21. században
A 10 legjobb technológiai fejlesztés a 21. században

a_10_legjobb_technologiai_fejlesztes_a_21_szazadban.jpg

 

A 10 legjobb technológiai fejlesztés a 21. században. Ez a század a technológiai fejlődés aranykora, és olyan újítások születtek, amelyek alapjaiban változtatták meg a mindennapi életünket. Ebben a cikkben alaposabban megvizsgáljuk a 21. század leginnovatívabb technológiai megoldásait, és bemutatjuk, hogyan alakítják át a jelenünket és a jövőnket.

 

 

1. Mesterséges intelligencia terjedése

 

A mesterséges intelligencia (rövidítve MI, ...

Furcsa állatok – A 10 legfurcsább állat a világon
Furcsa állatok – A 10 legfurcsább állat a világon

 

furcsa_allatok_a_10_legfurcsabb_allat_a_vilagon.jpg

 

Furcsa állatok, a 10 legfurcsább állat a világon nem egy sztenderd lista. Számos szempontból összeállítható, úgymint működés, funkció, szokatlan külső, extrém tulajdonságok, stb. A kismillió természetfilm alapján melyet megnéztem az évtizedek alatt, legalább százas listát csinálhatnék.

 

De – mint nemrégiben a legfurcsább fák esetén – itt is megpróbáltam leszorítani tízre. Rengeteg külföldi oldalt is végigböngésztem, miket ...

Legszebb helyek Magyarországon, a 100 legjobb hely
Legszebb helyek Magyarországon, a 100 legjobb hely

 

legszebb_helyek_magyarorszagon_a_100_legjobb_hely.jpg

 

Legszebb helyek Magyarországon, a 100 legjobb hely az országban összeállítása lefedi az ország teljes területét. Tájegységenként a 10 legjobb hely, legszebb város, vár, természeti környezet került bele. 7 fő tájegység szerint haladok, valamint a fővárost, a Balatont és az egyéb helyeket mutatom be pár mondattal.

 

A legszebb helyek Magyarországon meghatározása embert próbáló feladat, még a világ legérdekesebb fái összeállítása is ...

Különleges fák, a 10 legérdekesebb, legfurcsább fa a világon
Különleges fák, a 10 legérdekesebb, legfurcsább fa a világon

kulonleges_fak_a_10_legerdekesebb_legfurcsabb_fa_a_vilagon.jpg

 

Különleges fák olyan fákat jelentenek, melyek méretükben, alakjukban, színükben és korukban vagy másban eltérnek a megszokottól. A 10 legérdekesebb, legfurcsább fa a világon olyan fajták, melyek egy, vagy több tulajdonságukban kiívóan egyediek. A választék hatalmas, és legalább olyan nehéz dolgom volt, mint a legkülönlegesebb csillagok összeállításakor.

 

 

 

A 10 legérdekesebb, legfurcsább fa a világon

 

 

Különleges fák ...

Legnépesebb város – A világ 10 legnépesebb városa
Legnépesebb város – A világ 10 legnépesebb városa

legnepesebb_varos_a_vilag_10_legnepesebb_varosa.jpg

 

Legnépesebb város – A világ 10 legnépesebb városa meghatározása nem is olyan egyértelmű. Egyrészt mert az időben ez változhat, másrészt, mert ez több módon mérhető. Ebben a cikkben kétféle mérés alapján határozom meg a a világ legnépesebb városa sorrendet.

 

Az egyik tisztán az adott város lélekszáma önmagában. A másik pedig a teljes agglomeráció, a városhoz kapcsolódó, valamiképpen hozzá tartozó elővárosokkal együtt. A ...

Csillagok – A 10 legelképesztőbb csillag jelenség
Csillagok – A 10 legelképesztőbb csillag jelenség

csillagok_a_10_legkulonlegesebb_csillag_jelenseg.jpg

 

Csillagok olyan égitestek, melyek nukleáris energiát termelve saját fénnyel rendelkeznek. A 10 legkülönlegesebb csillag jelenség az univerzumban található – szinte elképzelhetetlennek tűnő – mégis létező dolog. Olyan fantasztikus jelenségeket gyűjtöttem össze, melyek valamiképpen kapcsolódnak a csillagokhoz, vagy ami belőlük-utánuk keletkezik.

 

 

Csillagok jelenségei

 

 

10.Fehér törpe és fekete törpe

 

A fehér törpe ...

10 legjobb izomnövelő módszer és lépés
10 legjobb izomnövelő módszer és lépés

10_legjobb_izomnovelo_modszer_es_lepes.jpg

 

10 legjobb izomnövelő módszer és lépés. Ezek segítik elő a leginkább, hogy növekedjenek a méreteid, miközben egészséges, erős, céltudatos egyénné válsz. Ehhez mentalitásban (fejben), táplálkozásban (testileg) és cselekvésben (gyakorlatok) is összeszedettnek szükséges lenned.

 

Az egyik legolvasottabb cikkem ezen a blogon a 10 legjobb testépítő a világon . Ők valószínűleg szintén alkalmazták ezen módszereket, de ezen felül olyan ...

süti beállítások módosítása